KURBAN BAYRAMI MESAJI
Belediye Başkanımız Nurettin Akbuğa; Tüm İslam Aleminin ve İlçe Halkının Kurban Bayramının Hayırlara Vesile Olmasını temenni etti.
Tarihi: 2015-09-24
Belediye Başkanınız Akbuğa ;Yayımladığı Bayram Mesajında şunları söyledi: "Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığımız günlerdir.
Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.Bu vesile ile; Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar... Sevgi dolu ve  huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle"