ATAYI SAYGIYLA ANDIK
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Ulu Önder G. M. Kemal Atatürk' ün Ebediyete uğurlanışının 77. Yıl Dönümü yurtdışındaki temsilcilerimizde,Yurdun Her yerinde olduğu gibi Tuzlukçu' da düzenlenen Törenle anıldı.
Tarihi: 2015-11-10
Program Tuzlukçu Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.Ardından saat 09:05’te 2 dakikalık
saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı söylendi.

Saat 09:30’da ise, Mimar Sinan İlkokulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan anma programı Halk Eğitim Merkezi
Müdürlüğü Toplantı ve gösteri salonunda yapıldı. Programda öğrenciler tarafından şiirler okundu.
Atatürk’ün hayatı ile ilgili bir sunum yapıldı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri çerçevesince,ilçe çapında yapılan
resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.