BAŞKAN AKBUĞA SUBATAN PANCAR KANTARI AÇILIŞINA KATILDI
Akşehir Pancar Kooperatifine Bağlı Tuzlukçu Subatan Mahallesi Pancar Kantarının Tesellüm açılış törenine Belediye Başkanımız Nurettin Akbuğa da katılarak ilk 10'a giren üretici çiftçilere çeşitli hediyeler verdi.
Tarihi: 2015-11-12
Tuzlukçu'ya bağlı Subatan Mahallesi  pancar kantarı törenle açıldı. Açılışa, Akşehir Pancar Bölge Şefi Yusuf Sümbül
 ve Tuzlukçu  Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, İlçe Müftüsü Adem Oyan, Yazla ve Doğrugöz eski Belediye başkanları,
Pancar  üreticisi çiftçiler ile Mahalle Muhtarları katıldı.
İlçe Müftüsü Adem Oyan tarafından yapılan Duanın ardından Akşehir Pancar Bölge Şefi Yusuf Sümbül
2015-2016  Pancar Alım kampanyası döneminde bu szon 92 Bin Ton alım hedeflediklerini, bölge çiftçisine hayırlı- uğurlu
ve bereket getirmesini temenni etti.
Törende konuşan Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa; Bu sezon bereketli bir pancar sezonu geçirmenizi temenni ediyorum.
Kazasız-belasız ve hayırlı bir kar elde etmenizi Cenab-ı Allahtan niyaz ederim
dedi.
Konuşmaların ardından ilk 10 dereceye giren pancar üreticisi çiftçilere Belediye tarafından çeşitli hediyeler verildi.
Alım sezonuna ilk ürün getiren İlyas Aydın ikinci İsmail Aydın Üçüncü ise Seyit çilek isimli üretici çiftçiler oldu.