17 BELEDİYE İLE KARDEŞ OLDUK
Belediye Başkanımız Nurettin Akbuğa, " Konya'nın tek CHP'li belediyesi biz olduk. Göreve geldiğim günden buyana yurdun her yanını gezdim, dolaştım bugüne kadar 17 Belediye ile kardeş olduk.Kardeş Belediyecilik protokolü imzaladık. Bu sayede halkıma daha çok hizmet vermeye başladım. Kardeş Belediyelerimiz sayesinde ilçemiz ihya olmaya başladı "Dedi. Tuzlukçunun kardeş olduğu Belediyeler : İstanbul-Avcılar, Burdur Belediyesi, Çanakkale Belediyesi,İzmir-Çeşme Belediyesi,Adana-Çukurova Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, İstanbul Maltepe Belediyesi, Antalya Muratpaşa Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi,Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Adana- Seyhan Belediyesi, İzmir-Söke Belediyesi, Ankara Yenimahalle Belediyesi, Zonguldak Belediyesi, İzmir Foça Belediyesi ve Antalya-Konyaaltı Belediyesi.
Tarihi: 2016-01-16