Miraç kandili Mesajı
Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa Miraç kandili mesajı yayınladı. Akbuğa mesajında şunları söyledi: “Mübarek üç ayları yaşadığımız bu günlerde içinde büyük hikmetler barındıran Mirac Kandili’ne de ulaşmanın sevinç ve manevi huzurunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin Recep Ayı’nın 27. gecesi Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksâ’ya, oradan semaya, ilâhî huzura yaptığı hikmet yüklü bir yolculuk olan Mirac, İslam aleminde "Allah'a yükseliş ve arınma" olarak kabul ediliyor. "Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplere dolduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Miraç kandilinizi kutlarım.
Tarihi: 2016-05-03