KARDEŞ BELEDİYE, (İSTANBUL) AVCILAR BELEDİYESİ İLÇEMİZ DE YOL YAPIM VE DÜZENLEME İŞİNİ ÜSLENDİ.
Tarihi: 2016-05-20
 Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA’nın girişimleri sonucunda (İstanbul) Avcılar Belediyesi (Kardeş Belediye) tarafından İlçemiz Orta Mahallede KAPALI PAZAR (Merhum Mehmet ATSIZ) yerinden başlayarak, MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU’na kadar olan güzergahta Yol Düzenlemesi (ASFALT KAPLAMA) yapılacağını söyledi.
Proje kapsamında Tuzlukçu Belediyesi tarafından mevcut yol güzergâhın da hızla çalışmalara başlanarak, kilitli taşlar yerinden sökülerek yol düzenlemesi ve tesviyesi yapılmaktadır.
Avcılar Belediyesince en kısa sürede yeni Asfalt Kaplama yol ve kaldırım düzenlemesine başlanarak tamamlanması planlanmaktadır.