MİTHATPAŞA CADDESİ YAĞMURSUYU KANALI VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI...
Tarihi: 2016-06-14
Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA , Mithatpaşa Caddesinde yapılan çalışma hakkında bilgi verdi.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 Mali yılında 31 İlçede başlatılan Yol Düzenleme çalışmaları kapsamınd,  İlçemiz merkez Atatürk Caddesi ve Mithatpaşa caddesinde Prestij yol düzenlemesi yapılmış idi.
Ancak Mithatpaşa Caddesinde yaklaşık 2 km'lik yol çalışmasında Yağmursuyu ve Kaldırım düzenlemesi yapılmamıştı.
Vatandaşlarımızın yol güzergahında yaşadıkları sıkıntıların artması ile belediye olarak yapılan etüt çalışmalarımız sonucu, Yolun her iki tarafına yaklaşık 4 km uzunluğunda yağmursuyu tahliye kanalı ve kaldırım  düzenlemesi yapılması gerektiği kanaatine vardık.
Böylelikle vatandaşlarımızın cadde üzerindeki yaşadıkları trafik sorunlarını ve yağmursularının tahliyesini sağlayarak, yağışlı havalarda su baskınlarının önüne geçilmesini sağlayacağız. Bu amaçla bu gün itibari ile çalışmalrı başlatmış bulunuyoruz. Kısa zaman içerisinde Mithatpaşa Caddesi Yol düzenlemesi ve altyapısı tamamlanarak güzel bir görünüm ve sorunsuz bir cadde olacak dedi.