CAMİLERİMİZİN TEMİZLİKLERİ YAPILIYOR...
Tarihi: 2016-06-15

Tuzlukçu Belediyesi tarafından camilerin temizlenmesi için hizmet satın alma usulü ile özel ekip oluşturuldu. Oluşturulan ekiple İlçe merkezinde bulunan camilerin camları ve içerisi temizlendi. Ayrıca caminin içerisinde bulunan halılar halı yıkama makinası ile yıkandı. Çalışmaların tamamlandığı camiler Bayram öncesi temizlenmiş oldu. Camilerin temizlenmesiyle ilgili olarak Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA İlçe merkezinde ve 11 yeni mahallemizde bulunan bütün camilerin Tuzlukçu Belediyesi bünyesinde kurulan özel ekip tarafından temizleneceğini ifade etti.

Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, belediye olarak bu uygulamayı yaklaşık 2 yıldır yaptıklarını da ifade ederek, vatandaşların her sene olduğu gibi bu sene de namazlarını tertemiz camilerde kılarak ibadetlerini huzur içinde yapacağını dile getirdi.