30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN.
Belediye başkanı Nurettin AKBUĞA , 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Tarihi: 2016-08-30
BAŞKAN AKBUĞA ;
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor,
Milli Kurtuluş Savaşı'mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nin 94'üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dedi.