TUZLUKÇU’YA SELCUK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEK OKULU AÇILMASI ÇALIŞMALARINA BAŞLANILDI.
Başkan AKBUĞA; Tuzlukçu İlçesine Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesi açılması konusunda Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa ŞAHİN ile görüştü.
Tarihi: 2017-01-06

Tuzlukçu İlçesi Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA İlçemize Konya Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksek Okuluna bağlı eğitim verecek Bilim dalları açılması konusunda Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa  ŞAHİN ile 3 Ocak 2017 tarihi Salı günü Rektörlük binasında bir araya gelerek, karşılıklı konu hakkında detaylı olarak görüştüler.

Yapılan karşılıklı istişareler ve sunumlar sonucunda, İlçemizde; Bağcılık, Bahçe Bitkileri, Atcılık ve Tıbbi Aromatik bitkiler üzerinde eğitim verecek bilim dalları üzerinde hem fikir olundu.

Belediye olarak Yurt ve Eğitim Binalarının yapımı ise İstanbul’da bulunan bir vakıf ile görüşmelerini önümüzdeki günlerde yaparak gerekli desteklerle çalışmalarımız başlayacaktır.

En kısa zamanda Konya Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü ile Protokolün imzalanması düşünülmektedir. Dedi.