14 Şubat Sevgililer Günü Kutlu Olsun
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA,14 Şubat Sevgililer Gününün anlam ve önemini belirten bir mesaj yayınladı.Başkan AKBUĞA,mesajında şu sözlere yer verdi.
Tarihi: 2017-02-14
Bizler sevgiyi,saygıyı,emeği sadece 14 Şubat da değil her daim hatırlamalıyız.Biliyoruz ki bizleri başarıya götüren bu yolda hemşehrilerimizden aldığımız sevgi ve umutla yolumuza devam ettik.Bizlerin tek sevdası Tuzlukçu oldu.İlçemizi en iyi şekilde medeniyetler seviyesine çıkarmak için canla başla,gece gündüz demeden çalıştık.Yürekten bağlı olduğumuz Tuzlukçumuz'un geleceğini sevgiyle inşaa edelim.
Böyle güzel ve anlamlı bir günde tüm hemşehrilerimizin 14 Şubat Sevgililer Gününü en içten dileklerimle kutlar,sevgi ve saygılarımı sunarım.
Sevgi,umut ve mutlulukla kalın.