16 Nisan 2017 Pazar Günü Yapılacak Olan Referandum Hakkında Salon Toplantısı Gerçekleştirildi
Tuzlukçu İlçesi'nde bu hafta sonu 26.03.2017 pazar günü saat 16:00'da Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA tarafından organize edilen 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum hakkında salon toplantısı gerçekleştirildi.
Tarihi: 2017-03-27
Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya; CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü BOZKURT, CHP Parti Meclis Üyesi 23. Dönem Ankara Milletvekili Hakkı Suha OKAY, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Refik ŞENÖNDER,bazı çevre ilçe başkanları, mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Sıra ile Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, CHP Parti Meclis Üyesi Hakkı Süha OKAY ve CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü BOZKURT toplantıya katılan vatandaşlara 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliğinin referandumu hakkında bilgilendirme yapıldı.