Tuzlukçu Belediyesi Gürbüz KARAMAN'a Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi
1993-2017 yılları arasında Tuzlukçu Belediyesi'nde operatör olarak görev yapan Gürbüz KARAMAN 14.03.2017 tarihinde emekliye ayrılmıştır.
Tarihi: 2017-04-11
Gürbüz KARAMAN'ı bu anlamlı günde mesai arkadaşları ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA yalnız bırakmadı.Başkan AKBUĞA tarafından organize edilen veda yemeğinde bütün  Belediye çalışanları bir araya geldi.Yemekde Başkan AKBUĞA Gürbüz KARAMAN'a verdiği emeklerden ötürü teşekkür ederek bir plaket armağan etti ve ;
"Gürbüz KARAMAN 24 yıl sonra aramızdan emekli olarak ayrılıyor.8 yıllık görev süremde çalışkanlığı,görev bilinci ve iş ahlakıyla örnek olan arkadaşlarımızdan birisiydi.Bundan sonraki sivil hayatında kendisine başarılar diliyorum.Bunu veda konuşması olarak görmüyorum,Tuzlukçu Belediyesi'nin bir ferdi olarak her zaman kendisine kapımız açık.Sağlıklı,huzurlu bir emeklilik yaşamasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum", sözlerini dile getirdi.
Bizlerde Tuzlukçu Belediyesi çalışanları olarak Gürbüz KARAMAN'a verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyor ve huzur dolu bir emeklilik geçirmesini diliyoruz.