Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa ŞAHİN ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA Bir Araya Geldi
Selçuk Üniversitesi ve Tuzlukçu Belediyesi arasında protokol imzalandı.
Tarihi: 2017-04-12
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Şahin ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA geçtiğimiz hafta Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokuluna  bağlı olacak bir yerleşkenin Tuzlukçu İlçesine açılması konusu hakkında fikir alışverişinde bulundular ve ardından protokol imzaladılar.
Selçuk Üniversitesine bağlı Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun bir yerleşkesi olarak eğitime açılması düşünülen bölümler arasında;Bağcılık,Organik Tarım,Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümlerine önem verildi.Bunun yanı sıra Tuzlukçu İlçesi'nin bir geleneği olan atçılık üzerine eğitim verilecek "Atçılık ve Antrenörlüğü" ve Geleneksel İpek Halıcılığı üzerine eğitimlerin verileceği bölümlerin açılması düşünülmektedir.
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa ŞAHİN protokolün sonunda;"Açılacak bölümlerinTuzlukçu İlçesi açısından önem arz ettiğini ve özellikle bağcılık konusunda araştırmaların yapılması ve geleneksel atçılık üzerine eğitimlerin verilmesinin ilçe açısından büyük önem arz ettiğini",dile getirdi.
Bizleri makamında ağırlayarak,fikir alışverişinde bulunduğu ve her türlü fikirlerimizi büyük bir önemle dinleyerek bir yol haritası çizmemizde desteğinde esirgemeyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa ŞAHİN hocamıza teşekkürlerimizi bir borç biliriz...