KARDEŞ AVCILAR (İSTANBUL)BELEDİYESİ MALZEME YARDIMINDA BULUNDU
Tuzlukçu Belediyesi'nin kardeş olduğu Belediyeler arasında yer alan Avcılar Belediyesi geçtiğimiz günlerde İlçemizde yol yapımında ve park alanlarını yeşillendirmek adına kullanmak üzere ilçemize malzeme yardımında bulunmuştur.
Tarihi: 2017-05-04
Malzemeler arasında 800 adet bordür,500 mkilitli taş,100 adet fıstık çamı ve 100 adet mazı çamı bulunmaktadır.Çam ağaçları parklarımızı yeşillendirmek için kullanılmıştır.Ayrıca taş ve bordürler  ilçemiz Orta Mahalle  İnönü Caddesi'nde yol yapımında kullanılacaktır.
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA ;"Yardım ve desteklerini esirgemeyen Avcılar Belediye Başkanı Dr.H.Handan Toprak Benli'yi kendim ve ilçe halkım adına teşekkürlerimi bir borç bilirim",sözleriyle teşekkürlerini iletti.