Onlar Bizim En Kıymetlilerimiz
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Tuzlukçu Belediyesi bir kutlama düzenledi.
Tarihi: 2017-05-16
Tuzlukçu Belediyesi olarak bu yıl Engelliler Haftası kapsamında Tuzlukçu Ortaokulu’nda yer alan özel eğitim sınıfına küçük bir ziyarette bulunduk.Belediyemize mektup yazan,mektup arkadaşımız Hüseyin’e bizlerde mektubumuzu ve beraberinde arkadaşlığımızın sembolü olan küçük bir plaket hediye ettik.Engelliler Haftası dolasıyla diğer öğrencilerimize de bir hediye paketi hazırladık.
Başkan Nurettin AKBUĞA şehir dışında toplantıya katılmak zorunda olduğundan dolayı,Başkan AKBUĞA’nın adına hediyeleri Belediye personelimiz tarafından verilmiştir.
Onların sevincini,mutluluğunu görmek hiç birşeyle paha biçilemez.Onlar bizlerin en kıymetli evlatlarımız.Birgün değil,her gün hatırlanmaları dileğiyle…