Başkan AKBUĞA Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan AKBUĞA Bayram mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi.
Tarihi: 2017-06-23
“Birlik,beraberlik,kardeşlik ve dayanışma içerisinde geçirdiğimiz Mübarek Ramazan aynın son günlerine doğru yaklaşmış bulunmaktayız.Ramazan ayı boyunca,sosyal dayanışma ve yardımlaşma çerçevesinde vatandaşlarımızın yanında olup,onların ihtiyaçlarına cevap verebildiysek ne mutlu bizlere.Tuzlukçu İlçesine Belediye Başkanı olarak seçildiğim ilk günden bu yana vatandaşlarımızın refah ve iyi bir düzeyde yaşamaları için başta kendim ve tüm Belediye çalışanlarımız olarak canla başla çalışmaktayız.
Ben bu bayramda acıların olmadığı, sevgilerin paylaşıldığı, huzurlu bir bayram olmasını ülkem adına diliyorum.Başta tüm şehit ailelerinin,gazilerimizin,Belediye personelimizin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor,saygılarımı sunuyorum.