TUZLUKÇU ŞEHİDİNE VEDA ETTİ
Bursa'nın Gemlik İlçe Adliyesinde yaşanan olayla pompalı tüfekle vurularak şehit düşen polis memuru İdris Büyükdönmez'in cenazesi ilçe Merkez Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Tarihi: 2017-07-05
Gemlik Adliyesinde uğradığı saldırıda şehit olan İdris Büyükdönmez'in cenazesi bu gün 15:30 da İlçemize Bursa Emniyet Müdürlüğü Araç ve Silah arkadaşlarının eşliğinde getirildi.  İkisi kız üç çocuğu bulunan 25 yıllık polis memuru Büyükdönmez'in naaşı aile yakınlarından helallik almak üzere babasının evine götürüldü. Şehidin naaşı ardından cenaze namazının kılınacağı Tuzlukçu Merkez Mezarlığı avlusuna getirildi. Mezarlığa gelen şehidin çocukları Şerife Tuğçe, Muhammed Ali ve küçük kızı Tuğba Büyükdönmez törene katıldı. Şehidin cenazesi ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tuzlukçu İlçe Mezarlığına vasiyeti gereği Merkez Mezarlığı’ndaki annesinin yanında defnedildi.
Cenaze törenine, şehidin yakınları, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yamanaskeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.