Tuzlukçu Entegre İlçe Hastahanesi Projesinde Sona Yaklaşıldı
Tuzlukçu Belediyesi Başkanı Nurettin AKBUĞA'nın girişimleriyle başlatılan Entegre İlçe Hastahanesi projesinin inşaat temelinin bu yıl içerisinde atılması planlanmaktadır.
Tarihi: 2017-07-26

İlçemiz'in en temel ihtiyaçları arasında yer alan Entegre İlçe Hastahanesi projesi 06.02.2017 tarihinde Sağlık Bakanı (eski) Recep AKDAĞ ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı görüşmelerle sonuca bağlanmıştır.Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
"06.02.2017 tarihinde Sağlık Bakanımız (eski) Recep AKDAĞ ile yapmış olduğum görüşme sonrasında,Bakanlık Müsteşarı Prof.Dr.Eyüp GÜMÜŞ ve Daire Başkanı İlkay KUŞCU ile bir araya gelerek ilçemize yapılacak olan İlçe Entegre Devlet Hastahanesi projesi çalışmalarına başlanılmıştır.İlçemiz Aşağı Mahalle Akşehir Caddesi üzerinde toplamda 3300 m2'lik,3 katlı,10 yataklı ve araçların rahatlıkla park edebilecekleri modern standartlarda bir otoparka sahip olacak hastahanemizin temelinin bu yıl içerisinde atılması planlanmaktadır.Tuzlukçu Belediyesi çevre temziliği ekibinde görev yapan belediye çalışanlarımız inşaat yapılacak alanda temizlik çalışmaları tamamlanmıştır.Entegre İlçe Hastahanemiz'in tüm ilçe halkımıza hayırlı olmasını dilerim".