TUZLUKÇU AÇIK HAVA DÜĞÜN SALONUNA KAVUŞUYOR
Tuzlukçu İlçesi Aşağı ve Yukarı Mahalle'de inşaatı tamamlanan kapalı düğün salonlarının yanına, açık hava düğün salonu yapılması için inşaat çalışmaları başlamıştır.
Tarihi: 2017-08-23
Yukarı Mahalle de inşaat temeli atılan açık hava düğün salonuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA, şu sözleri dile getirdi:
"Geçtiğimiz günlerde Tuzlukçu Belediyesi olarak Aşağı ve Yukarı Mahalle de olmak üzere toplamda iki adet kapalı düğün salonu inşaatını tamamladık.Bunların yanına bir de açık hava düğün salonu ekleyerek ilçe halkımızın daha güzel ve nezih bir alanda düğün,kutlama faaliyetlerini yerine getirmeleri adına çalışmalara başladık ve açık hava düğün salonu inşaat çalışmalarına Yukarı Mahalle de başladık.Aynı çalışma kısa zamanda Aşağı Mahallemizde de başlayacaktır.Toplam da 600 metrekarelik bir alana kurulacak açık hava düğün salonu, otomatik sistemle çalışan açılır kapanır tavan yapısına sahip olacaktır.Vatandaşlarımızın rahatlıkla hareket edebilecekleri toplamda 120 metrekarelik bir sahne alanı tasarlanmıştır.Bunların yanı sıra müzisyenlerimizi de düşünerek, onların da rahatlıkla çalışabilecekleri 80 metrakarelik bir sahne alanı yapılacaktır.Açık hava düğün salonu etrafında peyzaj çalışmaları yapılarak daha yeşil bir alan oluşturulacaktır.Tüm çabalarımız siz vatandaşlarımızın daha rahat,konforlu ve modern sistemlere sahip bir alanda mutlu günlerinize şahitlik etmektir.Yapımı tamamlandıktan sonra ilçe halkımızın kullanımına açılacaktır".