Başkan AKBUĞA Yılın İlk Dersinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi
2017-2018 yılı Eğitim Öğretim yılının açılması ve derslerin başlaması dolayısıyla Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA okulları ziyaret etti.İlk olarak Tuzlukçu Merkez de yer alan özel sınıf öğrencilerini ziyaret eden Akbuğa, tüm öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek İlköğretim Haftası'nı kutladı.
Tarihi: 2017-09-18
Öğrencilerimize yönelik kırtasiye ve oyuncaktan oluşan hediye kutularını takdim ederek , Konarı Mahallesi'ne geçti.
Başkan Akbuğa Konarı Şehit Tuncay Yapıcı İlköğretim Okulu'nda öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.Öğrencilerin ilk dersine katıldı.Ardından tüm öğrencilerimize çantalar içerisinde, kırtasiye malzemelerinden oluşan setleri tek tek dağıttı.Öğrencilerimiz için özel olarak hazırlanan ihtiyaç kutularını da dağıtan Akbuğa günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Her daim maddi,manevi tüm öğrencilerimizin yanında olduğunu , eğitim öğretim yılında başarılar temenni ederek ,çocuklarla tek tek vedalaştı.Öğrenciler tarafından büyük bir sevgiyle karşılaşan Başkan Akbuğa , hediyeleri dağıttıktan sonra okul binasından, ardında mutlu,tebessüm eden birçok öğrenciyi bırakarak ayrıldı.
Tuzlukçu Belediyesi olarak bizlerde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılını kutluyor, bütün bir yıl boyunca başarılar diliyoruz...