Adana Büyükşehir Belediyesi’nden Malzeme Desteği
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa geçtiğimiz günlerde Adana’ya gerçekleştirdiği ziyaratte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’yü makamında ziyaret etmişti. Başkan AKBUĞA Tuzlukçu İlçesi’nde park malzemesi ve çocuk oyun grubuna oldukça ihtiyaç duyulduğunu dile getirmiş ve Başkan SÖZLÜ’den bu konuda destek beklemişti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatıyla yola çıkan yardım tırı bu sabah İlçemize ulaşmıştır.Piknik masası,bank ,çöp kutusu ve çocuk oyun grubundan oluşan malzemeler Tuzlukçu Belediyesi araç garajına indirilmiştir. Konu üzerine açıklama da bulunan Başkan AKBUĞA şu sözlerle teşekkürlerini dile getirdi: “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün bizleri kırmayarak destekte bulunmasından ötürü başta kendim ve ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunarım.” .
Tarihi: 2017-11-09