TUZLUKÇU BELEDİYESİ’NDEN DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI ETKİNLİĞİ
Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında bir etkinlik düzenleyen Tuzlukçu Belediyesi öğrencilere hikaye kitabı hediye etti . Başkan AKBUĞA Tuzlukçu Ortaokulu’ndaki öğrencileri derste ziyaret ederek, kitapları öğrencilere dağıttı . Ayrıca konuyla ilgili açıklama yapan Başkan AKBUĞA şu sözleriyle günün önemini dile getirdi:
Tarihi: 2017-11-14
“Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda öğrencilerimizle bir araya gelerek bu haftanın anlam ve önemini konuştuk.. Tuzlukçu Belediyesi olarak bizlerde öğrencilerimize destek vermek için bu hafta kapsamında bir etkinlik düzenledik. Amacımız kitapları daha çok öğrenciyle buluşturmak ve okuma alışkanlığını artırmak. Tüm öğrencilerimizin Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı kutluyorum , ayrıca siz değerli öğrencilerimize tavsiyem en iyi arkadaşınız kitaplar olsun, kitap okumaktan vazgeçmeyin ” dedi.