GENÇLERİMİZİ DUALARLA ASKERE UĞURLUYORUZ.
Tuzlukçu Belediyesi olarak Gençlerimize hayırlı teskereler diliyoruz,vatan size emanet Kahramanlar.
Tarihi: 2019-04-19
   Tuzlukçu Merkezde askere gidecek 99/2 tertipler için Cumhuriyet alanında asker duası yapıldı.Dua’ya Tuzlukçu Belediyesi Başkan Vekili Mevlüt ATAR katıldı.Gençlere bayrağa sarılı Kur’anı Kerim hediye ederek hayırlı tezkereler diledi.
    Askere gidecek gençlerimiz ve görev yerleri şöyledir: Celal Harmankaya (Çanakkale Ezine Jandarma), Tuğrul Ali Parlak (Erzincan Merkez Piyade), Emre Adsız (Bilecik Merkez Jandarma), Hayati Koyuncu (Manisa Merkez Komando), Durmuş Can Koyuncu (İzmir Narlıdere Muharebe), Derviş Ekici (Çanakkale Ezine Jandarma), Ahmet Can Çölçik (İzmir Foça Komando), Hüseyin Demir (Sivas Merkez Piyade), Osman Geç (Amasya Merkez Piyade), Okan Özkan (Bilecik Merkez Jandarma), Resul Şen (Bilecik Merkez Jandarma), Niyazi Koşun (Bilecik Merkez Jandarma), Oğuzhan Gene (Çanakkale Ezine Jandarma), Mevlüt Papatya (Çanakkale Ezine Jandarma), Mertcan Mert (Bilecik Merkez Jandarma ), Cengizhan Bozdağ (Çanakkale Ezine Jandarma), Sefer Kola (Manisa Merkez Komando) ve Birol Baloğlu (Bilecik Merkez).