Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA bebek maması desteği ile ilgili bir açıklama yaptı.
Tarihi: 2020-06-29
    “Kıymetli Tuzlukçulular ,Tuzlukçu Belediyesi olarak bizler öncelikle bebeklerin anne sütü ile beslenmesi gerektiğini savunuyoruz.Fakat özellikle anne sütü yetersiz olan ve maddi imkansızlıklardan ötürü bebeğini besleyemeyen anneler bizlerden destek taleplerini sözlü olarak dile getirdiler.
    Öncelik hedef bebekler için zorunlu olan anne sütüdür.Bebek maması için
 destek ise anne sütü yetersiz olan yada sütü olmayan bebeklerini besleyemeyen ve bu konuda bizlerden destek bekleyen annnelerimize yönelik olacaktır.Bu konuya açıklık getirmek için tekrardan bir açıklama yapmak istedim.Annelerimizin ilk hedefi kendi sütleriyle bebeklerini beslemek olmalıdır.Bizler anne sütü hiç olmayan ,bebeklerini bu yüzden doyuramayan bu konuda destek bekleyen annelerimize yönelik hizmet vermek istemekteyiz.Siz kıymetli tuzlukçulu annelerimize bir kez daha saygı ve sevgilerimle duyururum.”