BAŞKAN AKBUĞA ANAHTARI TESLİM ALDI.
Başkanımız Nurettin AKBUĞA’nın önem verdiği sosyal projeleri arasında yer alan Gezici Oyun Evi otobüsünün bugün İzmirde törenle anahtarını teslim aldı.Projenin detayları hakkında konuşan Başkan AKBUĞA İzmir’den şu sözleri dile getirdi.
Tarihi: 2020-10-16
“ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç SOYER ile yaptığımız görüşmelerde merkeze uzak mahallelerimiz için hayata geçirmeyi planladığımız Çocuk Oyun Evi projesinden bahsetmiştim.Sağolsun Başkanım bu konuda projemizi desteledi ve İzmirde şehiriçi ulaşımda kullanılan bir arabayı çocuk figürleriyle süsleterek anahtar teslimini yaptı.Bu proje Çocuk Kültür Evimizin devamı niteliğinde hizmet verecktir.Tuzlukçu Merkeze gelemeyerek uzakta oturan tüm öğrencilerimizin de bu hizmet yararlanması niteliğinde olacaktır.Çocuklar otobüs içinde oyun oynayarak sosyalleşecek ayrıca kitap okuma alışkanlığı kazanacaktır.Bu çalışmalar neticesinde sosyal projelerimizde olacaktır.Aynı zamanda sadece çocuklar değil anneleri de buraya gelerek Belediyemizin hizmetlerinden haberdar olup istek ve taleplerini bizlere ileteceklerdir.Bizler kütüphanenin sadecedört duvardan ibaret olamadığını gezici kütüphane ve oyun evlerininde olabileceğini tüm çocuklarımıza göstermek istedik.Oyun oynamayan ,kitap okumayan çocuk kalmasın her çocuk çocukluğunu en güzel şekilde yaşasın felsefesi en büyük amacımızdır.Tuzlukçulu hemşehrilerimden bu projemize çok takdir geldi.Ayrıca İzmirde teslim törenine katılan diğer Belediye Başkanlarımızda bizleri projemizden ötürü takdir etti.Herkese teşekkür ederim.En yakın zamanda Çocuk Oyun Evimiz Siz değerli çocuklarımızın hizmetine sunulacaktır.Bizlere destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER’e ,Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZUSLU’ya ve Eshot Genel Müdür Yardımcısı Kerim ÖZER’e şahsım ve İlçe halkım adına teşekkür ederim”.
Çocuk Oyun Evi ile ilgili yapılacak tüm etkinlik takvimleri ,mahalle mahalle geleceği gün ve saatleri sosyal medya hesaplarımızdan ve Muhtarlık anons sisteminden duyurulacaktır.