YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
Tarihi: 2020-12-31
Kıymetli Hemşerilerim,
    Bugün 2020 yılının son günündeyiz. Bu yıl bildiğiniz üzere dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan virüs salgınıyla mücadele ettik. Beraberinde gelen depremler, çığ felaketi ve salgın sonucu ölen birçok yurttaşımızın acısını yaşadık. İyisiyle kötüsüyle bu yılı da tamamladık. Hep birlikte zor günler geçirdik, 2020 yılı biz insanoğluna Yaşam duygusunun, yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu anlattı. Bir kez daha sevginin, emeğin gücünü öğrenmiş olduk. Bu yıl en büyük dileğim virüs salgınının sona ermesi ve eski normal hayatımıza dönmek olacaktır.
   Saygı değer hemşerilerim, bu dilek ve temennilerimle hepinizin yeni yılını kutluyor, 2021 yılının ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.
TUZLUKÇU BELEDİYE BAŞKANI