BAŞKAN AKBUĞA TUZLUKÇULU ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.
Tarihi: 2021-01-18
Covid-19 salgını sebebiyle, İlçe esnafının mağdur olmamaları için Başkan AKBUĞA esnafına doğrudan ve kira yardımı olarak toplam 1.000 Türk Lirası nakdi yardımda bulundu. Tuzlukçu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim SAK’ın da katılımıyla esnafa yardımları dağıtıldı. Konu kapsamında açıklama Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
“Covid-19 salgını sebebiyle İlçemizde hizmet veren esnafımız oldukça mağdur olmuştu. Uzun süredir iş yapamayan esnaf kardeşlerimiz mağduriyetlerini sürekli dile getiriyorlardı. Tabi ki bu süreç onları oldukça olumsuz etkilemişti, İlçemiz de hiç iş yapamayan esnaflarımız vardı. Alınan tüm önlemler halk sağlığı açısından virüsün yayılım hızını yavaşlatmak için yapılmıştır. Bu süreçten olumsuz etkilenen esnafımıza bir nebzede olsa yardımcı olabilmek için dükkanı olan esnafımıza doğrudan kira yardımında bulunduk. Pandemi sürecinin bitip, ülkemizin ve tüm dünyanın bir an evvel sağlıklı günlere dönmesini diliyoruz. Tuzlukçu Belediye Başkanı olarak esnafımızın her daim yanında olduk, olmayada devam ediyoruz. Yardım alan esnafımızın mutluluğu bizleri de çok mutlu etti. Umarım en yakın zamanda eski sağlıklı günlerimize döneriz.”