TUZLUKÇU BELEDİYESİ’NDEN KOMUOYU AÇIKLAMASI
Tarihi: 2021-02-04
   Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA , Belediyeye ait taşınmazların icralık olması hakkında kamuoyu açıklaması yapmıştır.
Değerli Hemşehrilerim,
   Tuzlukçu Belediyesine ilgili firma tarafından daha önceden malzemeli kilitli taş döşeme işi yapılmış olup, ödeme planlarımızda aramızda oluşan itilaf nedeniyle firma tarafından Belediyemize ait taşınmazlar üzerine haciz işlemi başlatılmıştır. Önümüzdeki hafta içi ilgi firma avukatları ile yapacağımız görüşmelerde ödeme planlarımızı tekrardan gözden geçirip, haciz işlemlerini kaldırmayı planlıyoruz . Yaşanan bu olay üzerine farklı sosyal medya hesaplarından yapılan yanlış bilgilendirmelere , Tuzlukçu Belediyesi’nin çalışma prensiplerine gölge düşürecek ,yıpratacak asılsız haberlere lütfen itibar etmeyiniz.
      Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
TUZLUKÇU BELEDİYE BAŞKANI