19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Tarihi: 2021-05-19
Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru’yla Samsun’a çıkışının 102.Yıl dönümü bugün tüm yurtta olduğu gibi Tuzlukçuda’da büyük bir çoşkuyla kutlandı.Pandemi sebebiyle kısıtlama da gerçekleştirilen törende araç konvoyu Tuzlukçu Halkı tarafından büyük beğeni ve alkışlarla karşılandı.
Tören öncesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş KOCABAŞ’ın Cumhuriyet alanında Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başladı.Ardından Tuzlukçu Kaymakamlığına ait resmi araçlar,İlçe Jandarma Komutanlığına ait araçlar,İlçe Emniyet Amirliğine araçlar Belediyeye ait resmi araçlar bayraklarla süslü bir şekilde konvoy oluşturdu.Konvoyda Çocuk Kültür Evimize ait “Gezici Oyun Evi” aracımız vatandaşlarımızdan büyük beğeni ve alkışlarla karşılandı. Bu vesileyle tüm gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramını bir kez daha kutluyor,canı uğruna savaşmış bizlere bu cennet vatanı bırakmış tüm kahraman askerlerimizi dualarla anıyoruz.