İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLANDI
Tarihi: 2021-07-15
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamın Şehitlik ziyaret edildi ve Mevlid-i Şerif okundu. Akşam devam eden program ise Cumhuriyet Alanı’nda başladı. Törene İlçe Kaymakamı Ahmet YEŞİLYURT, Tuzlukçu Belediyesi Başkan Vekili Yusuf TAŞGIN, ilçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı. Aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. İlçe Kaymakamı Ahmet YEŞİLYURT günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. 15 Temmuz temalı şiirler ise öğrenciler tarafından sırayla okundu. Cumhuriyet alanı içinde fotoğraf sergisi ve 15 Temmuz günü yaşanan olayların anlatıldığı video gösterisi izlenildi. Program Mehter takımının gösterisi ve ardından okunan dualarla gece boyu devam etti.