GAZİLER GÜNÜ PROGRAMI
Tarihi: 2021-09-19
19 Eylül Gaziler Günü kutlama programı bugün İlçemizde gerçekleşti.Törene İlçe Kaymakamı Ahmet YEŞİLYURT, Belediye Başkan Vekili Yusuf TAŞGIN,İlçe Jandarma Bölük Komutanı,İlçe Jandarma Emniyet Amiri,daire amirleri ,Gazilerimiz ve vatandaşlarımız katılım sağladı.Tören , Atatürk büstüne çelenk bırakılması ,bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler Gaziler Günü temalı şiirlerini okudu.Tuzlukçu İlçe Kaymakamı ve Tuzlukçu Belediyesi Başkan Vekili tarfından İlçemizde yaşayan Gazilerimize Türk Bayrağı ve Kur'an'ı Kerim hediye edildi. Program sonunda İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Gazilerimizle bir araya gelerek sohbet etti. Vatan uğruna Gazi olmuş ve edebiyete intikal etmiş tüm Gazilerimize saygıyla anıyoruz.