İSTANBUL'DA TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİNDE TUZLUKÇU BELEDİYESİ YERİNİ ALDI
Tarihi: 2021-09-30
İstanbul Avrasya Gösteri Merkezinde 30 Eylül -2 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Tarımsal Kalkınma Zirvesi 160 Belediye,300'e yakın tarım kooperatifinin katılımıyla başladı.Tuzlukçu Belediyesi 20'den fazla tarımsal ürünle Gösteri merkezinde yerini aldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
"Tarımsal Kalkınma Zirvesinde daha iyi bir tarım mümkün diyerek 160'a yakın Belediyemiz ile İstanbul'da bir araya geldik.Tuzlukçumuz üzüm pekmeziyle fuara damgasını vurdu.Ayrıca bulgur,nohut,fasülye,mercimek gibi tarım ürünlerimizide stand alanımızda sergiledik.Ürünlerimizin doğallığı ve Ata tohumlarından üretilmiş olması katılımcıların ilgi odağı oldu.Üç gün boyunca İstanbul'da standımızın tanıtımı yapılacak".