TUZLUKÇU BELEDİYESİ BAĞ BUDAMA VE AĞAÇ BAKIMI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.
Tarihi: 2022-04-19
Tuzlukçu Belediyesine ait eski kum ocaklarında bulunan bağlarda sezonun başlamasıyla bağ budama çalışmalarına hız verildi. Ekipler kısa sürede bağları budayarak bakım çalışmalarını tamamladı. Belediyenin dikimini gerçekleştirdiği ağaçlarda da budama ve bakım çalışmaları yapılarak çevresindeki yabani otlardan arındırıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan AKBUĞA çalışmalar hakkında şu sözleri dile getirdi:
“Eski kum ocaklarında bulunan bağlarımızın bakımlarını tamamladık, büyük emek verdik inşallah bağ bozumu zamanı meyvelerini toplayacağız. Ayrıca ekiplerimiz tüm ağaçların bakım çalışmalarını da itinayla yerine getirdi. Düzenli olarak Cumhuriyet alanındaki çalışmalarını sürdürerek, mevsimlik çiçek dikimlerini yaptılar. Bu sene havaların biraz daha soğuk gitmesi sebebiyle, dikimini yaptığımız lalelerimiz henüz çiçeklenemedi. Ama sıcakların artmasıyla Cumhuriyet alanında birbirinden güzel çiçekleri görebileceğiz. Hızlı ve pratik bir şekilde çalışmalarını tamamlayan, Tuzlukçu’nun yemyeşil ve çiçek bir görüntü kazanmasından katkı sağlayan Belediye personelimize de teşekkürlerimi iletiyorum”.