BAŞKAN AKBUĞA İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER’İ ZİYARET ETTİ
Tarihi: 2022-05-06
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER’i makamında ziyaret ederek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Tuzlukçu’nun her geçen yıl gelişerek ilerlediğini ve bu ilerleyişte Tuzlukçu Belediyesi’nin hayata geçirdiği önemli projeler olduğundan söz eden Başkan AKBUĞA; ayrıca Belediye hizmetlerinde sosyal belediyecilik ilkelerinin benimsendiğini dile getirdi. Başkan AKBUĞA, ziyaretleri sırasında; Tuzlukçu İlçesi için önemli olan iki projeden de Başkan SOYER’e söz etti. Projelerden birisi Tuzlukçu’da tarıma ve üretime katkı sağlayacak olan “Eleme Paketleme Tesisi”dir. Diğer bir proje ise “Gezici Taziye Evi” projesidir. Her iki proje hakkında görüşen Başkan AKBUĞA ve Başkan SOYER Tuzlukçu’nun yararına olacak bu güzel iki projeyi en yakın zamanda hizmete sunulması konusunda hemfikir oldular.