ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK.
Tarihi: 2022-11-10
    Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84.yılında İlçemiz Cumhuriyet Meydanın da düzenlenen törenle anıldı.
Tören İlçe Kaymakamımız İsa BERTAN ve Belediye Başkan Vekilimiz Yusuf TAŞGIN tarafından Atatürk büstüne çelenklerin sunumuyla başladı. Saat 9'u 5 geçe siren sesleriyle saygı duruşuna geçildi. Devamında İstiklal Marşı'mız okundu.
    Atatürk’ü Anma programı Tuzlukçu Ortaokulu toplantı salonun ’da öğrencilerin, öğretmenlerin Atatürk konulu şiirlerin okumalarıyla devam etti.
Daha sonra Atatürk’ü anma haftası nedeniyle okul öğrencilerimiz arasında düzenlenen Resim, şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin hediyeleri İlçe Kaymakamımız İsa BERTAN ve Belediye Başkan Vekilimiz Yusuf TAŞGIN tarafından verilerek anma programı sona erdi.