İLÇEMİZDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROĞRAMI İCRA EDİLDİ.
Tarihi: 2022-11-24
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bu gün İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına İlçemizde görev yapan Öğretmenlerimiz ve İdarecilerin katılımlarıyla Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Çelenk sunumuyla başladı. Daha sonra program akışı çerçevesinde Şehit Birol Dağlı Çok Programlı Lisesi toplantı salonunda okul öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan programda Şiirlerin okunması, günün anlamını belirten sunumların yapılması ve dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile okuldaki program son buldu.
Ardından Öğretmenlerimizce düzenlenen öğle yemeği için Tuzlukçu Belediyesi Aşağı Mahalle Düğün Salonuna geçildi. Yemeğe İlçe Kaymakamımız Sayın İsa BERTAN, Belediye Başkanımız Sayın Nurettin AKBUĞA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş KOÇABAŞ, Şube Müdürleri, İlçemizde görev yapan tüm Öğretmenlerimiz katıldı. İlçe Kaymakamımız Sayın İsa BERTAN Öğretmelerimize hitaben konuşma yaparak duygularını paylaştı. Belediyemiz tarafından Öğretmenler Günü için öncesinde hazırlatılan günün anısına hediyeleri İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız tarafından Öğretmenlerimize takdim edildi.
Bu vesile ile tüm Öğretmenlerimizin gününü bir kez daha kutlarız.