“Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”
Tarihi: 2022-11-25
Bugün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü. Gönül ister ki ülkemizde, dünyamızda kadınlarımıza şiddet içerikli yaklaşımlarda bulunulmasın. Ama ne yazık ki son dönemlerde izlediğim Kadına karşı şiddet haberleri ve kadınların cani bir şekilde katledilmesi, beni çok derinden üzüyor. İlçemizde bizler böyle durumlarla karşılaşmıyoruz, bizim için sevindirici bir durum. Ama bu durum ülkemizde şiddet gören kadınlarımız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
   Tuzlukçu Belediyesi olarak kadına yönelik şiddetin her türlüsünü kınıyor, toplumda bizlere değer katan kadınlarımızın şiddete karşı mücadelesinde onlara destek veriyor ve haklarını savunuyoruz.
   Tüm duygu ve düşüncelerimle bir kez daha Kadına Karşı Şiddete “ #KadınaElKalkamaz  ” Diyorum.