8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN .
Tarihi: 2023-03-08
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Tuzlukçu Belediye Başkanı Sayın Nurettin AKBUĞA, günün anlam ve önemini belirten bir mesaj yayınladı;
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok sevdiğim bir sözü var; Dünyada herşey kadının eseridir, der. Gerçekte de öyle değil mi? Kadınlarımız toplumsal hayatın her alanında; gerek ekonomi, gerek siyasi, gerekse bilimsel alanda oldukça büyük başarılara imza atmıştır. Tüm bu vesile ile dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutlarım”
Başkan AKBUĞA, Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan kadınlarla, Belediyede bir etkinlik düzenledi ve kadınlar gününü kutlayarak, gelecek aylarda Belediye’nin hayata geçireceği kadınların iş dünyasına yönelik projelerinden bahsetti. Belediye ekipleri de kadınlar günü dolayısıyla tarlada çapa yapan kadınlara karanfil vererek kadınlar gününü kutladı.