İLÇEMİZDE ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 108.YILI ve ŞEHİTLER GÜNÜ KUTLANDI.
Tarihi: 2023-03-17
    Çanakkale Zaferimizin 108. Yılı ve Şehitler Günü kutlamaları bugün sabah saat 10.00 ‘da Tuzlukçu İlçe Kaymakamı İsa BERTAN ve Tuzlukçu Belediye Başkan Vekili Mevlüt ATAR’ın Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk büstüne çelenk bırakmalarıyla başladı.
Törene İlçe Jandarma Komutanı Celalettin Çolak, İlçe Emniyet Amiri Lütfi Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş Kocabaş, kurum amirleri, şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
            Çelenklerin konulmasından sonra, İlçe Kaymakamımız ve beraberindeki protokol İlçe Şehitliğine giderek, Şehitlerimizi ziyarette bulunuldu. Şehitliklere güller bırakılarak dualar edildi.
            Proğram kapsamında Şehit Birol Dağlı Çok Proğramlı Anadolu Lisesi salonunda 18 Mart Şehitler Günü Anma proğramı kapsamında okul Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Orotoryo, Tiyatro gösterileri ve Şiirlerin okunması ile son buldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce günün anısına hazırlanan Buğday Çorbası ve Üzüm Hoşafı törene katılanlara ikram edilerek, Çanakkale’de verilen mücadelenin ruhu bir nebzede olsa yaşatıldı.
            Proğrama katılan Öğrenciler, Öğretmenlere İlçe Kaymakamımız Sayın İsa BERTAN teşekkür ederek, tüm katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekilindi.