DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN HIZLA DEVAM EDİYOR
Tarihi: 2024-04-22
   Enerya Konya Gaz Dağıtım Anonim Şirketi tarafından Tuzlukçu’da 2024 yatırım programına alınan merkez mahallelerde çalışmalar başladı. Yıl boyunca çalışma programı dahilinde ihtiyaç duyulan yerler doğalgaza kavuşacak.
   Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA, çalışmaları şu şekilde ifade etti.
“Günümüz modern yaşamda doğal gaz bizlere ve doğaya sağladığı faydalık sebebiyle artık zorunlu bir ihtiyaç haline gelmiştir. İlçe nüfusumuz giderek yaşlanması ve çetin geçen kış şartlarında soba yakma derdiyle uğraşmak istemeyen, özellikle hastası evinde küçük çocukları olan ailelerden doğalgaz geldiği günden beri yoğun bir talep vardı. Biz de vatandaşlarımızın evlerinde en konforlu şekilde yaşamaları için bu hizmeti hızlı bir şekilde ilçe geneline yaymayı hedeflemiştik. Bu yüzden doğlga çalışmalarının hızlanması için Enerya’ya bağlı ekipler 2024 yılı programında merkez mahallerde yoğun bir çalışma gerçekleştirecek. Çalışmalar şuan başlamış bulunmaktadır . Eksik kalan yerlerde doğalgaza kavuşacaktır.
   Şimdiden İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun”.