BAŞKAN AKBUĞA’DAN İŞÇİLERE SÜRPRİZ
Tarihi: 2021-05-04
    1 Mayıs İşçi Bayramı Tuzlukçu’da bu yıl pandemi nedeniyle erken kutlanmıştı. Başkan AKBUĞA, bu sefer işçilerle ikinci kez bir araya gelerek onları ufak bir sürpriz hazırladı. Öğleden sonra toplantı yapılacağı söylenen işçiler, Başkan AKBUĞA’nın pastalı sürpriziyle karşılaştı ve oldukça sevinçli duygusal anlar yaşandı.
   Tuzlukçu Belediyesinde çalışan işçiler eşit iş yapıyor, o zaman eşit haklara ve maaşlara sahip olmalı diyerek sözlere başlayan AKBUĞA işçilerden gelen yoğun alkışla konuşmasına ara vererek devam etti. Sözlerine devam AKBUĞA, tüm işçilerden özveri ve ilgiyle çalıştıkları için teşekkür etti. Ardından niyetli olmayan personele pasta ikram edilirken, niyetli olan içinde paket yapılıp iftarda yemeleri için ikramlar sunuldu.