Belediyemiz tarafından Projelendirilen İşyeri ve Konut Yapımı inşaatı (6 adet işyeri ve 9 adet daireden oluşan) temel atma töreni bu gün saat : 12.00’de Belediyemiz Hizmet Binası yanındaki alanda yapıldı.
Temel atma törenine İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet ÇINARKA, Belediye Başkanımız Sayın Nurettin AKBUĞA, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Vatandaşlarımız ve Yüklenici firma yetkilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Temel atma töreni Duaların edilmesi ve kurbanların kesilmesi ile başladı. Daha sonra Belediye Başkanımız Sayın Nurettin AKBUĞA açılış konuşmasını yaptı. Konuşmasında; “İlçemiz Belediyesi olarak İlkini bu gün başlattığımız Projesinin tamamı Belediyemizce hazırladığı 6 adet işyeri ve 9 adet daireden oluşan İşyeri ve Konut yapımı İnşaatının temelini birazdan hayırlısı ile atarak, bundan sonraki çalışmalarımıza da start vermiş olacağız. Yapılacak olan İşyeri ve Konut yapımı projesinin İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, böylesine güzel projelerin daha da geliştirilerek merkezdeki belediyemize ait taşınmazlarımızda geliştirerek devam edeceğiz.” Dedi.
Ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet ÇINARKA’ da Temelini attığımız Projenin İlçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Daha sonra İnşaatın temeline ilk betonu katılımcıların start vermesi ile atıldı.
Tören de aynı zamanda Belediyemiz Araç filosuna yeni aldığımız Hizmet Otomobili ve Zirai Traktöründe kazasız ve belasız hizmet vermeleri için kurban kesildi.