BAŞKAN AKBUĞA'DAN KADINLAR GÜNÜ ZİYARETİ
Tarihi: 2024-03-10
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Başkan AKBUĞA Kundullu Mahallesi'ndeki kadınlarla bir araya geldi, etkinlik havasında geçen kutlama da kadınlara yönelik yapılacak yeni projelerinden ve bugüne kadar yapılan işlerden bahsedildi.Kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutlayan Başkan AKBUĞA programa ilçe merkezinde devam etti.Kadınların yoğunlukta çalıştığı domates serasını ziyaret ederek tüm Kadınların Dünya Kadınlar gününü kutlayarak karanfil hediye etti.
Başkan AKBUĞA , "Emekçi tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlarım,birgün değil sizleri her gün anmak ve yaptığınız işleri başarı ile onurlandırmak bizlerin görevi ,tüm kadınlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum", diyerek Dünya Kadınlar Gününü kutladı.