AKBUĞA, TEKRARDAN BELEDİYE BAŞKANI
Tarihi: 2024-04-04
31 Mart 2024 Yerel Seçimler sonucuna göre mevcut Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, halkın oylarıyla seçilerek tekrardan Belediye Başkanı olmuştur. Belediye Başkanlığında 4. Dönemine giren Başkan AKBUĞA, Bu gün sabah saatlerinde Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından teslim alarak, Tuzlukçu Belediyesi’nde en uzun görev yapan Belediye Başkanı oldu. Yerel Seçimler sonrası açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA şu sözleriyle teşekkürlerini dile getirdi:
“Çok kıymetli Tuzlukçulu hemşerilerim, bir kez daha beni Belediye Başkanlık makamına layık görüp oylarınızla desteklediğiniz için sizlere minnettarım. Bugüne kadar çok çalıştık, gecemiz gündüzümüz her daim Tuzlukçu’ya hizmet oldu ve bugün görüyorum ki halkımızda bu çalışmanın mükafatını bizlere verdi. Tekrardan Tuzlukçu Belediye Başkanı olarak 4. Dönemimi yapacak olmam benim için çok büyük onur ve mutluluk. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler ve bundan sonraki beş yıl içinde yapacağımız hizmetlerle Tuzlukçu’yu daha da ileri bir seviyeye götüreceğiz. Tuzlukçu benim için çok değerli, Tuzlukçulular benim için çok kıymetli. Ben görev yaptığım her süre zarfında İlçe halkımın çok daha iyi standartlarda yaşaması daha iyi hizmet alması için mücadele ettim. Yeri geldi dur durak bilmeden kardeş belediyelerden aldığımız hizmetleri Tuzlukçu’ya getirdik. Bütçemiz yetersiz, durumumuz yok, burası da küçük bir Belediye demedik hiçbir zaman. Vatandaşımız bizden talep etti, bizde o hizmeti bulmak için her kapıyı çaldık. Tuzlukçu halkı bunu çok iyi biliyor. Ve bildiği için 31 Mart’ta yine açık ara farkla 15 Mahallemizde yaşayan halkımız Nurettin AKBUĞA dedi. Bahaneler üretmek, eksik görmek elbette çok kolay ama biz hiçbir zaman için bu yolu seçmedik. Ve biz kazandık diye de asla kibirli davranışlara girmedik, girmeyiz de . Yine aynı mütevazi halimizle halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Halkımız her daim Tuzlukçu Belediyesi’nden hizmet almaya devam edecektir ve bu bizim en büyük görevimizdir.
Sözlerime son vermeden önce seçim süreci boyuna emek veren tüm yol arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim. Herşeyin çok güzel olması için el ele hep birlikte çalışacağız”.
Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da “İŞİMİZ GÜCÜMÜZ TUZLUKÇU” olacaktır.