Akşehir Özel Park Hayat Hastanesinde Başkan AKBUĞA
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa 03 Nisan 2016 akşam saatlerinde rahatsızlanması sonucu, Önce Akşehir Devlet hastanesine götürülmüş burada yapılan sağlık kontrolünde salıverilmişti. Başkan Akbuğa' nın ağrıları şidetdetlenince daha sonra : "Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi'ne götürülmüştü. Akbuğa' ya Özel hastanede yapılan tetkiklerde acil ameliyata alınmıştı. Pazar günü akşam saat 21.00'de Özel Park Hayat Hastanesinde Başkan Akbuğa'nın ameliyatı 2 saat sürerek başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Gökhan Ateş, "Hastamıza Omentum Torsiyonu, omentektemi yapıldı.Ameliyat başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Hastamızın sağlık durumu iyi ancak; Hastanemizde bir kaç gün daha tedavi görmesi gerekiyor" dedi. Başkan Akbuğa'nın ailesi de refakatçı olarak bir an olsun yanından ayrılmayarak, ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrah Op. Dr. Gökhan Ateş olmak üzere Tüm Sağlık çalışanlarına ve Tüm Özel hastane yetkililerine teşekkür ettiklerini bildirdiler.
Tarihi: 2016-04-04