TUZLUKÇU BELEDİYESİ SOKAK VE CADDE BAĞLANTI YOLLARINI AÇIYOR...
Tuzlukçu Pazar Mahallesi İhsan ÖZEN Caddesi ile Celal ŞEN Caddesini birbirine bağlayan iki sokağı açarak bağlantı yolunu tamamladı.
Tarihi: 2016-05-23
         Tuzlukçu Belediye Başkanlığınca başlatılan İmar çalışmalarına esas olmak üzere Pazar Mahallesinde İhsan ÖZEN ve Celal ŞEN Caddelerini biribirine bağlayan 2 (İKİ) ayrı sokak açılarak Vatandaşlarımızın yıkılan bahçe (Avlu) duvarları Belediyemiz tarafından modern blok duvarlarla yenilendi. Böylelikle Mahalle sakinlerinin bağlantı yolları kısaldı aynı zamanda yıllardır çözümlenemeyen sorunlarıda böylelikle ortadan kaltmış oldu.
         Vatandaşlar bu çalışmadan dolayı Başkan Nurettin AKBUĞA'ya makamında ziyaret ederek Teşekkür ve minnetkar olduklarını söylediler.
Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA ise bu yıl içerisinde Orta Mahallede de böyle bir çalışmanın en kısa sürede başlayacağının müjdesini verdi. Yapılacak cadde ve sokak çalışmasının ölçümlerinin tamamlanmak üzere olduğunu ve böylece belediyemizin vatandaşlarımızın rızasını alarak bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.