TUZLUKÇU BELEDİYESİ ASKERE GİDECEK GENÇLER İÇİN MORAL GECESİ DÜZENLEDİ
Tarihi: 2017-10-23
22 Ekim 2017 akşamı Tuzlukçu Belediyesi düğün salonunda bu yıl kasım ayı içerisinde askere gidecek gençlerimiz için Tuzlukçu Belediyesi olarak bir asker gecesi tertipledik.Geceye Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, İlçe Jandarma Bölük Komutanı, Merkez Camii İmamı, asker adayları ve aileleri katıldı.Başkan AKBUĞA gecenin anlam ve önemine yakışır bir konuşma yaparak gençlerimizle vedalaştı.
"Öncelikle bu kutsal görevi yerine getirecek gençlerimizi cani gönülden kutlarım.Tuzlukçu Belediyesi olarak İlçemiz de askere gidecek gençlerimize moral olması amacıyla bu geceyi düzenledik.Bu vatan sizlere emanet Gençler! Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim. Allah yolunuzu açık etsin",
sözlerini dile getiren Başkan AKBUĞA, ayrıca gençlere Kur'anı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.